Steun De Leleaart

Steun De Leleaart

Steun De Leleaart

Wordt vrijwilliger!

Er zijn altijd helpende handjes nodig, een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar diverse vrijwilligers om de gezellige groep vrijwilligers aan te vullen. Bij vacatures kun je lezen welke functies beschikbaar zijn. Ook als je op een andere manier wilt helpen kun je contact opnemen via: info@leleaart.nl.

Vriendenloterij

De Leleaart heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor De Leleaart meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Een keer in de zoveel tijd brengen wij als De Leleaart de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

Sponsor kliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Leleaart, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Leleaart ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Leleaart. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je Leleaart ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Leleaart. Voor jou een kleine moeite, voor Leleaart zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner boven deze tekst of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Leleaart. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Leleaart hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch Leleaart weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Leleaart is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Leleaart niets op.