Activiteiten

Activiteiten

De activiteitencommissie en jeugdraad organiseren gedurende het jaar regelmatig leuke activiteiten. Hieronder kun je lezen welke dit allemaal zijn. 

Filmavonden

Regelmatig wordt er door de jeugdraad een filmavond georganiseerd. Jeugdleden kunnen onder het genot van wat lekkers in de turnhal samen gezellig naar een film komen kijken.

Pietengym

Als de sint weer in het land is, komen de pieten naar de turnhal. Samen met de jongste leden maken ze veel plezier. Er worden leuke spelletjes gedaan en alle kinderen gaan met een cadeautje weer naar huis.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar worden in juni de clubkampioenschappen gehouden. Alle jeugdleden, recreatie en wedstrijdniveau, turnen en acrogym kunnen meedoen. Er is een echte opmars, een tribune voor publiek en een prijsuitreiking. Tijdens deze clubkampioenschappen kunnen de ingestudeerde oefeningen worden getoond. Ondanks dat het spannend is voor sommige leden is het altijd een erg gezellige gelegenheid.

Jeugdkamp

Om het jaar wordt er door de jeugdraad een kamp georganiseerd. Tijdens dit kamp zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk staat de gezelligheid voorop.

Grote clubactie

Jaarlijks doen de leden van De Lelaart mee aan de landelijke grote clubactie. Door het verkopen van loten komen er inkomsten binnen voor de vereniging. Van deze opbrengsten kunnen materialen worden vervangen/aangeschaft. Voor de leden die de meeste lootjes verkopen zijn leuke prijzen te winnen.

Paaseitjesactie

Ieder jaar verkopen de leden van De Leleaart paaseitjes. De opbrengsten worden gebruikt voor materiaal voor in de zaal. Voor de leden die de meeste zakjes verkopen zijn leuke prijzen te winnen.

Jeugdraad 2019-2020 (vanwege corona oude foto)

Jeugdraad

We kennen binnen onze vereniging ook een jeugdraad, welke onder auspiciën van Activiteiten en Promotie valt. De jeugdraad wordt betrokken bij activiteiten binnen de vereniging, maar komt ook zelf met voorstellen en initiatieven.

De jeugdraad organiseert diverse activiteiten zoals filmavonden in de turnhal en een jeugdkamp. Leden kunnen zelf ideeën inbrengen door te mailen naar de jeugdraad.