Nieuws Augustus 2022

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. We starten weer vanaf maandag 29 augustus 2022. We hebben afgelopen jaar een roerend jaar gehad. Door zeker de Corona, maar ook mensen die bij ons afscheid hebben genomen. 

Christa Dang (25-11-1980) is begonnen als 6 jarige turnster en heeft daarna les gegeven bij de Leleaart vanaf haar 19de.  Ze is begonnen met het lesgeven bij de Speelhoeve, daarna de Buizerd en aansluitend hier bij de Suikerberg. Zij heeft altijd geholpen, hetzij als speaker bij een wedstrijd of bij de Pietengym. Christa gaat wat minder doen. Ze gaat zich meer richten op haar gezin en andere werk op school. 

Pleun Tijsse-Klasen (27-06-1999) is eveneens als 6 jarige begonnen als turnster en heeft vanaf haar 17de lesgegeven. Daarnaast heeft ze op hoog niveau als acrogymnast gesport. Pleun is ook vele jaren lid geweest van de Jeugdraad.  Pleun gaat bij SC Woezik zich bezig houden met Voetbal+ 

Tyrza Niemeijer (05-01-1993) Toevallig ook als 6 jarige begonnen als turnster. Daarna is ze overgestapt naar acro, wat ze ook zeer verdienstelijk deed. Nadat ze interne zaken acro heeft gedaan en voorzitter van de jeugdraad is geweest, is ze een jaartje naar het buitenland gegaan. Maar ze kon het niet laten en is teruggekomen als assistente. Uiteindelijk door drukte is ze nu gestopt. 

Maarten Heijsen (24-03-1993)  is wat later begonnen als acrogymnast. Maar heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt als fotograaf en penningmeester bij de jeugdraad. Tijdens wedstrijden heeft hij o.a. gezorgd voor het computerprogramma. Momenteel is hij bezig met een opleiding bij de politie, dus ook erg druk. 

Iris Langeslag (18-01-1999)  is als 5 jarige begonnen met bewegen op muziek, waarna de overstap naar het turnen werd gemaakt. Zij hield zich bezig met het turnen en dansen. Iris heeft nu een verpleegopleiding gedaan en werkt in wisselende diensten. Zij stopt weliswaar als leidster maar blijft ons ondersteunen bij interne zaken turnen. 

Brenda Ermers heeft het afgelopen jaar ondersteuning geboden bij interne zaken acro. 

Zonder deze mensen hadden vele leden niet kunnen genieten van de turn-en acrosport. Wij danken hen dan ook van harte. Misschien missen we nog enkele zaken te vernoemen, excuses hiervoor. 

Op passende wijze is er afscheid van hen genomen. 

Wij wensen hen heel veel succes in de toekomst met dank aan hun bijdrage aan De Leleaart! 

De Leleaart draagt hen een warm hart toe.! 

Dank namens  

Bestuur De Leleaart. 

« Terug naar overzicht