Grote clubactie 2021

Zaterdag 18 september 2021 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is materialen voor de club.
Een lot kost € 3,- per stuk, waarvan 80% (of wel € 2,40) direct naar onze clubkas gaat.
We gaan ervan uit dat ieder lid drie loten zou moeten verkopen. Meer mag natuurlijk altijd en verkoop van 20 loten of meer wordt beloond. Ook voor de topscoorder valt er nog iets extra’s te verdienen!
De boekjes worden vanaf 11 september uitgedeeld tijdens de training, zodat iedereen op 18 september kan beginnen met verkopen.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen, via het verkoopboekje, loten verkopen op een verantwoorde manier, die veilig is voor zowel de koper als de verkoper. Verkoop loten aan familie, vrienden en buren en houdt je aan de regels (1,5 meter afstand).
Ga je langs de deuren?
Bel dan aan, leg het boekje klaar voor de deur, houdt 1,5 meter afstand en neem geen risico’s.
Laat de koper zoveel mogelijk zijn/haar eigen pen gebruiken

Het Superlot
Wil je echt een klapper maken? Zet dan een Superlot in! Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,- voor onze club, want 80% gaat direct naar onze clubkas!
Een Superlot is ideaal om te verkopen aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring. Wellicht kun je daarvoor je ouders vragen of zij via hun bedrijf/werkgever op een laagdrempelige manier ons willen steunen.

We gaan er met zijn allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van steun van familie & vrienden. Juist nu kunnen we jullie extra steun goed gebruiken.

Uiteindelijk moeten alle boekjes ingevoerd worden, wat veel tijd en werk kost.
De boekjes moeten uiterlijk zondag 24 oktober worden ingeleverd bij de leiding.

« Terug naar overzicht